ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Σε δύο εβδομάδες τα αποτελέσματα των εκπαιδευτικών (28/6)


Αθήνα 28.6.2005
Σε δύο εβδομάδες θα αρχίσουν να εκδίδονται σταδιακά τα αποτελέσματα του πρόσφατου διαγωνισμού των εκπαιδευτικών, με πρώτα αυτά των δασκάλων, νηπιαγωγών και μαθηματικών.

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Γιώργος Βέης(επιβεβαιώνοντας την Proslipsis, που έχει γράψει σχετικά εδώ και καιρό), κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα κεντρικά γραφεία της ανεξάρτητης αρχής στην Αθήνα, με αφορμή την παρουσίαση του νέου ταχυδρομικού φακέλου για τις προσλήψεις.

Ο κ. Βέης ανέφερε ότι ήδη έχει ολοκληρωθεί η βαθμολόγηση των γραπτών για τους περισσότερους κλάδους – ειδικότητες, ενώ για αυτές που αφορούν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση έχουν γίνει και οι σχετικές προσαυξήσεις στην βαθμολογία. Αντίθετα, στους κλάδους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το ΑΣΕΠ τα βρήκε… σκούρα με τις προσαυξήσεις (απόδειξη εμπειρίας κ.λπ.) και ζήτησε την συνδρομή του υπουργείου Παιδείας.

Η βαθμολόγηση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί για τους κλάδους – ειδικότητες φυσικών, κοινωνιολόγων, αγγλικής και γαλλικής φιλολογίας και καλλιτεχνικών μαθημάτων.

Ως προς τις επιδόσεις των υποψηφίων, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ είπε ότι κινήθηκαν σε φυσιολογικά επίπεδα και δεν παρατηρήθηκε υψηλό ποσοστό αποτυχίας σε κάποιο μάθημα.

Προβλήματα στο γραπτό 2004
Εν τω μεταξύ με προβλήματα συνεχίζονται στο ΑΣΕΠ οι διεργασίες για την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων του γραπτού διαγωνισμού 2004, τα οποία ειδικά για την ΔΕ κατηγορία δεν θα πρέπει να αναμένονται πριν τον Αύγουστο.

Ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων και οι πολλές προτιμήσεις θέσεων (οι μισοί υποψήφιοι δήλωσαν περισσότερες από 150 θέσεις) έχουν ταλαιπωρήσει αφάνταστα το μηχανογραφικό κέντρο της ανεξάρτητης αρχής, το οποίο χρειάζεται δέκα ημέρες για να ολοκληρώσει μία από τις πολλές επεξεργασίες των πινάκων.
 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved