ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αυτός είναι ο νέος ταχυδρομικός φάκελος του ΑΣΕΠ (1/7)
 


Aθήνα 1.7.2005
Τον ειδικό ταχυδρομικό φάκελο του ΑΣΕΠ τον οποίο θα χρησιμοποιούν στο εξής οι υποψήφιοι των διαδικασιών πρόσληψης, παρουσιάζει η proslipsis στο συνημμένο αρχείο.

Ο νέος φάκελος παρουσιάστηκε πρόσφατα από το ΑΣΕΠ και εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια για απλούστευση και επίσπευση των διαδικασιών πρόσληψης και κυρίως αυτών που έχουν με την προκατηγοριοποίηση των αιτήσεων των υποψηφίων.

Όπως θα δείτε, ο νέος φάκελος έχει μορφή ανάλογη με αυτή των ειδικών φακέλων του TAXIS. Στο δεξί μέρος του αναγράφεται η διεύθυνση του ΑΣΕΠ και στο αριστερό περιέχονται οι στήλες που συμπληρώνουν οι υποψήφιοι. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώνει:
- Ονοματεπώνυμο,
- Οδό και αριθμό,
- Ταχυδρομικό Κώδικα,
- Πόλη,
- Κωδικό της προκήρυξης,
- Κατηγορία θέσης (υπάρχουν πέντε κουτάκια με τα αρκτικόλεξα των αντίστοιχων κατηγοριών: Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕ), Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ),
- Αν πρόκειται για αίτηση, δικαιολογητικά, ένσταση ή κάτι άλλο και
- Ημερομηνία κατάθεσης.

Το κόστος του φακέλου είναι τρία ευρώ, τιμή στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το κόστος αποστολής (δεν χρειάζεται γραμματόσημο) και παραμένει ίδια ανεξάρτητα από το βάρος του. Διατίθεται αποκλειστικά από τα περίπου 2.000 καταστήματα και πρακτορεία των ΕΛΤΑ, στα οποία και υποβάλλεται.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Ο νέος φάκελος ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις (gif 328 κb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved