ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ουδέν πρόβλημα με τις προσλήψεις εκπαιδευτικών (19/8)


Αθήνα 29.8.2005, 17.10
Ικανοποιείται απόλυτα ο προγραμματισμός του υπουργείο Παιδείας για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία κατά το σχολικό έτος 2005 - 2006, καθώς το υπουργείο Οικονομικών ενέκρινε σήμερα τα σχετικά κονδύλια.

Έτσι, κανονικά θα γίνουν οι προσλήψεις μονίμων εκπαιδευτικών, μεταξύ των οποίων και αυτές του 1/3 των 30μηνιτών, πέραν του ποσοστού του 40% του εννιαίου πίνακα. Επίσης, θα προσληφθούν 9.500 αναπληρωτές καθηγητές και αριθμός ωρομισθίων, για τις εκπαιδευτικές ανάγκες που δεν μπορούν να καλύψουν οι αναπληρωτές.

30 μαθητές ανά τμήμα
Εν τω μεταξύ, με απόφαση του υπουργείου μειώνεται ο ανώτατος αριθμός των μαθητών στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση απο 35 σε 30 ανά τμήμα, ενώ όπου οι αντικειμενικές συνθήκες διδασκαλίας το επιτρέπουν, ο αριθμός αυτός θα προσαρμόζεται ανάλογα.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved