ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΠΡΟΣ ΒΟΛΗ: Ικανοποίηση 18/10/09


Αθήνα 18.10.2009
Του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Ως εφημερίδα που αγωνιστήκαμε όσο καμία άλλη για τις ίσες ευκαιρίες και την αξιοκρατία τα πέντε χρόνια της λειτουργίας μας, δεν μπορούμε να κρύψουμε την ικανοποίησή μας για τα πρώτα δείγματα γραφής της κυβέρνησης Παπανδρέου στις προσλήψεις, καθώς εν πολλοίς συμφωνούν με τις δικές μας θέσεις. Ωστόσο, μόνο όταν δούμε τις πολιτικές να εξειδικεύονται και να γίνονται πράξη θα μιλήσουμε για δικαίωση.

Να θυμήσουμε ότι αυτόν τον αγώνα μπορεί να τον διεξαγάγαμε με σφοδρότητα, όπως απαιτούσαν οι ακραίες πολλές φορές περιστάσεις, αλλά πάντοτε με απόλυτο σεβασμό προς τον πολίτη. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η Proslipsis είναι η μόνη εφημερίδα στην οποία όσο κι αν ψάξει κανείς δεν θα βρει ούτε έναν προσβλητικό ή διχαστικό χαρακτηρισμό, όπως «γαλάζια παιδιά» κι ανάλογους, που χρησιμοποίησαν κατά κόρον και χρησιμοποιούν ακόμα μικρές και μεγάλες εφημερίδες. Κι αυτή είναι και η μεγαλύτερη ικανοποίησή μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved