ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Η παλαιότητα του πτυχίου κριτήριο για την πρόσθετη διδακτική 20/10/09


Αθήνα 20.10.2009, 16:00
Στην θέσπιση του κριτηρίου της παλαιότητας του πτυχίου για την επιλογή εκπαιδευτικών στην πρόσθετη διδακτική των Λυκείων προσανατολίζεται -τουλάχιστον για φέτος- το υπουργείο Παιδείας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα λαμβάνονται υπόψη άλλα κριτήρια, όπως ο βαθμός του πτυχίου. 

Αυτά αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, το οποίο εντός της εβδομάδας αναμένεται να εκδώσει σχετική εγκύκλιο.

Υπενθυμίζεται ότι στις ανάλογες προσλήψεις εκπαιδευτικών για την ενισχυτική διδασκαλία στα γυμνάσια και τη διδασκαλία στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία, οι εκπαιδευτικοί προσλαμβάνονται από τον ενιαίο πίνακα των αναπληρωτών, με κριτήρια όπως τον βαθμό του πτυχίου, την προϋπηρεσία, κ.λπ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved