ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΑΣΕΠ: Στο διαδίκτυο οι συμβάσεις έργου

 

Αθήνα 10.1.2010, 13:44

Μέσω του δικτυακού του τόπου θα δημοσιοποιεί το ΑΣΕΠ τα αιτήματα των φορέων του δημόσιου τομέα για σύναψη συμβάσεων έργου.

Ήδη έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του και στη διαδρομή: θέσεις εργασίας - συμβάσεις έργου, πίνακα με τίτλο «αιτήματα για χορήγηση βεβαίωσης σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου», όπου καταγράφονται τα αιτήματα ανά φορέα,  αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία, ειδικότητα και αριθμό θέσεων.  Ο παραπάνω πίνακας θα εμπλουτιστεί σταδιακά με νέες στήλες ώστε να καλύπτεται και η εξέλιξη των σχετικών αιτημάτων.

Τα... νέα ήθη στο μέχρι πρότινος "αμαρτωλό" καθεστώς των συμβάσεων έργου, εισήγαγε ο πρόσφατος ν. 3812 (ΦΕΚ 234/Α/28.12.2009). Σε αυτόν αναφέρεται ότι η σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου προϋποθέτει την έκδοση θετικής βεβαίωσης από το ΑΣΕΠ, κατόπιν σχετικού αιτήματος του φορέα, με την οποία πιστοποιείται ότι πρόκειται για γνήσιες συμβάσεις έργου. Στη συνέχεια οι φορείς, με την εξαίρεση των προβλεπόμενων περιπτώσεων, προχωρούν στην ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης όπως προβλέπεται από το νόμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved