ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Νέα έντυπα ΑΣΕΠ για συμβάσεις ορισμένου χρόνου και έργου

 

Αθήνα 11.2.2010, 13:21

Έπειτα από τις αλλαγές που έφερε στις προσλήψεις ο πρόσφατος νόμος 3812/2009, το ΑΣΕΠ έχει καταρτίσει και καταχωρίσει στην ιστοσελίδα του www.asep.gr σειρά νέων εντύπων και υποδειγμάτων για τις διαδικασίες πρόσληψης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (εποχικό προσωπικό) και απασχόλησης με σύμβαση μίσθωσης έργου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο οι πολίτες όσο και οι ενδιαφερόμενοι φορείς.

Οι πολίτες μπορούν να αναζητούν τα νέα έντυπα της «Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης» για κάθε μία από τις παραπάνω διαδικασίες στις διαδρομές Έντυπα Αιτήσεων> Διαγωνισμοί Φορέων> Εποχικού και Έντυπα Αιτήσεων> Διαγωνισμοί Φορέων> Συμβάσεων Έργου.

Για την πληρέστερη ενημέρωση και τη διευκόλυνση των υποψηφίων κάθε «Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση» συνοδεύεται από παράρτημα («Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» και «Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου (ΣΜΕ)» αντίστοιχα), το οποίο περιλαμβάνει οδηγίες για τη συμπλήρωσή της, τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής και τη διαδικασία κατάταξης των υποψηφίων.

Οι φορείς μπορούν να αναζητούν τα νέα υποδείγματα ανακοινώσεων για κάθε μία από τις παραπάνω διαδικασίες («Υπόδειγμα Ανακοίνωσης Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» και «Υπόδειγμα Ανακοίνωσης Σύμβασης Μίσθωσης Έργου (ΣΜΕ)» αντίστοιχα) στις διαδρομές Φορείς> Υποδείγματα> Εποχικού Προσωπικού και Φορείς> Υποδείγματα> Συμβάσεων Έργου.

Για την περαιτέρω διευκόλυνση των φορέων καθένα από τα παραπάνω υποδείγματα συνοδεύεται από:
α) υπόδειγμα ανακοίνωσης με οδηγίες συμπλήρωσης,
β) υπόδειγμα ανακοίνωσης συμπληρωμένο από το ΑΣΕΠ και
γ) παράρτημα ανακοινώσεων (πρόκειται για το παράρτημα που συνοδεύει και τα νέα έντυπα «Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης» των υποψηφίων).

Το ΑΣΕΠ ευελπιστεί πως τα νέα έντυπα και υποδείγματα θα αποδειχθούν πρακτικά και λειτουργικά και επισημαίνει πως η χρήση και η ορθή συμπλήρωσή τους συμβάλλουν καθοριστικά στην καλύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και φορέων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved