ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πέτυχαν: 83 γυναίκες, 1 άνδρας! (5/10)


Αθήνα 5.10.2005, 19.35
Το δεύτερο φύλο έσσεται πρώτο και το πρώτο απλώς... άχρηστο; Τι θέλει να πει τώρα αυτό το αποτέλεσμα στην γερμανική γλώσσα που έβγαλε σήμερα το ΑΣΕΠ; επιτυχούσες 83, επιτυχών 1!

Μόνο ένας άνδρας! Έτσι για δείγμα!

Τέτοια... πανωλεθρία του λεγόμενου ισχυρού φύλου τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε διαπιστώσει μέχρι σήμερα σε κανένα τομέα του επιστητού. Πλέον δεν μας μένει καμιά αμφιβολία ότι σε λίγο καιρό θα μιλάμε για αυξημένη ανεργία των ανδρών και όχι των γυναικών.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στον συγκεκριμένο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 84 εκπαιδευτικών γερμανικής γλώσσας στα δημόσια σχολεία, συμμετείχαν συνολικά 563 υποψήφιοι, από τους οποίους άνδρες ήταν μόνο 57.

Ας προβληματιστούμε οι... πρώην ισχυροί! 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved