Αθήνα 16.2.2014, 20:9
Νούμπουλο Φουμικάδο χοιρινό και μοσχαρίσιο και μοσχαρίσιο Σαλάδο Κέρκυρας, είναι μόνο μερικές από τις μοναδικές γεύσεις που παρουσιάζει η Κερκυραϊκή Εταιρεία Κρεάτων COMECO. Γεύσεις που δημιουργούνται από τον συνδυασμό της υψηλής ποιότητας , υγιεινής και ασφάλειας, τα μοναδικά αρώματα του Ιονίου και την τοπική γαστριμαργική παράδοση αλλά και την καινοτομία.
• Νούμπουλο Φουμικάδο: (μοσχαρίσιο και χοιρινό) Εκλεκτά κομμάτια κρέατος ωριμάζουν για τέσσερις μήνες σε ειδικούς χώρους και καπνίζονται με υπομονή με αρωματικά κλαριά φασκόμηλου, φλισκουνιού, σχοίνου, δάφνης και δρυός. Τα αρώματα του Ιονίου περνούν στις λεπτές ίνες του καπνισμένου κρέατος δίνοντας μοναδική γεύση και άρωμα.
• Σαλάδο Κερκύρας: Το παραδοσιακό κερκυραϊκό σαλάμι ωρίμανσης φτιάχνεται από εκλεκτό χοιτινό κρέας με φρεσκοκομμένο πιπέρι, σκόρδο, θαλασσινό αλάτι, βότανα και αρωματικά φυτά και φυσικά με τη μυστική συνταγή της οικογένειας Λαβράνου το Σαλάδο καπνίζεται και ωριμάζει για δύο περίπου μήνες μέχρι ν αποκτήσει το μοναδικό του χαρακτήρα.
• Λουκάνικο Γραβιέρας: φτιαγμένο με φρεσκοκομμένα μπαχαρικά, βότανα και γραβιέρα Μακεδονίας, αποτελεί μοναδικό μεζέ για κρύα φρέσκια μπίρα . Αυτά και ακόμη περισσότερα είναι τα προϊόντα που παράγουν από το 1920 οι άνθρωποι της Κερκυραϊκής Εταιρείας Κρεάτων. |