Αθήνα 8.6.2014, 17:32
Σεμινάρια Θεωρητικής και Πρακτικής Τυροκομίας θα υλοποιήσει το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2014 στο αγρόκτημά του το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα προβλήματα-ελαττώματα (παθήσεις) έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν αστοχίες στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν επαρκή πρακτική εξάσκηση παρασκευάζοντας οι ίδιοι παραδοσιακά ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα. Συγκεκριμένα, θα εκπαιδευτούν κυρίως στην τεχνολογία παρασκευής λευκών τυριών άλμης (φέτα και τελεμές), τυριών τυρογάλακτος (μυζήθρα, ανθότυρος και μανούρι), κασεριού, γραβιέρας, κεφαλοτυριού και παραδοσιακού γιαουρτιού.
Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2014 και μόνον ηλεκτρονικά (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο επικοινωνίας και διοικητικής υποστήριξης του προγράμματος, κ. Πασχαλούδη Νίκο (email: paschal@agro.auth.gr), τηλέφωνο επικοινωνίας 2310-991659, φαξ: 2310-991632, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
|