ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
500 εποχικές θέσεις στον νέο πίνακα του ΑΣΕΠ (8/11/05)


Αθήνα 8.11.2005, 23:12
Τις εγκρίσεις των θέσεων εποχικού προσωπικού δημοσιεύει απο σήμερα στον δικτυακό του τόπο το ΑΣΕΠ, δίνοντας για πρώτη φορά την δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να τις μαθαίνουν.

Την πρώτη μέρα της δημοσίευσης στον σχετικό πίνακα παρατίθενται περίπου 500 θέσεις που κατανέμονται σε διάφορους φορείς του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και σε πολλές περιοχές της Ελλάδος.

Όσοι ενδιαφέρονται για κάποια θέση του πίνακα του ΑΣΕΠ μπορούν πλέον να απευθύνονται στον αντίστοιχο φορέα για περισσότερες πληροφορίες και ιδιαίτερα για να μαθαίνουν την δεκαήμερη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Οι φορείς είναι υποχρεωμένοι να τους εξυπηρετούν, κάτι που εξέλαβε ως αυτονόητο το ΑΣΕΠ όταν αποφάσιζε να προβεί στην δημοσιοποίησή των εγκρίσεων.

Οι θέσεις εποχικού προσωπικού ανέρχονται σε περίπου 80.000 ετησίως και αφορούν πλήρη απασχόληση διάρκειας έως 8 μήνες. Η κάλυψή τους γίνεται με τα λεγόμενα «κοινωνικά κριτήρια», υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 21 του ν. 2190/94.

Η διεύθυνση του πίνακα είναι
http://www.asep.gr/prokhryk-epoxiko.htm, για να μεταφερθείτε απευθείας σε αυτόν ,πατήστε εδώ.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved