ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Τέσσερις αποφάσεις ΑΣΕΠ για συμβασιούχους και Ελληνικά Πετρέλαια (11/11/05)


Αθήνα 11.11.2005, 98:32
Τέσσερις αποφάσεις που αφορούν μονιμοποιήσεις συμβασιούχων και την ένταξη της Εταιρείας «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.»
στις διατάξεις του ν. 2190/94, έλαβε πρόσφατα η ολομέλεια του ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα, έκρινε ότι το προσωπικό που προσελάμβανε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, λόγω νομικών και πρακτικών δυσχερειών, δια μέσου εργολάβου, δεν πληροί τις προϋποθέσεις μονιμοποίησης που θέτει το π.δ. 164/2004. Αντίθετα, στις διατάξεις του ίδιου π.δ. υπάγεται και δικαιούται μονιμοποίησης το προσωπικό που έχει προσληφθεί και απασχοληθεί σε σωστικές ανασκαφές του υπουργείου Πολιτισμού, σε τεχνικά έργα τρίτων, καθώς και το προσωπικό που εντάχθηκε στο Μητρώο Βοηθητικού Διδακτικού Προσωπικού του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, στο οποίο είχε ανατεθεί η άσκηση καθηκόντων βοηθητικού διδακτικού προσωπικού και απησχολήθηκε με την ιδιότητα αυτή σε προγράμματα.

Με άλλη απόφασή του το ΑΣΕΠ ενέταξε και πάλι στον ν. 2190/94 τις προσλήψεις της εταιρείας «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. », την οποία πρόσφατα είχε εξαιρέσει. Κι αυτό γιατί ο σύλλογος των εργαζομένων στην εταιρεία προσκόμισε στοιχεία που δίνουν μια άλλη εικόνα του περίπλοκου ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εταιρείας, πολύ διαφορετική από αυτή που παρουσίασε η διοίκηση της εταιρείας όταν ζήτησε και πέτυχε την εξαίρεση.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved