ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
250 προσλαμβάνει ο ιδιωτικός πλέον ΟΤΕ (5/9/07)

 

Αθήνα 5.9.2007, 22:34
Σε διαδικασία πρόσληψης 250 εργαζομένων τεχνικών ειδικοτήτων προχωρεί η ΟΤΕ plus, θυγατρική εταιρεία του ΟΤΕ, μέσω πρόσκλησης που δημοσιεύθηκε στον δικτυακό της τόπο στις 30 Αυγούστου και έθετε προθεσμία μόλις έξι ημερών για την υποβολή αιτήσεων (έληξε στις 7 Σεπτεμβρίου).

Οι προσλήψεις αφορούν θέσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, οι οποίες θα καλυφθούν μετά τις εκλογές.

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι ο ΟΤΕ και οι θυγατρικές του είναι πλέον ιδιωτικές επιχειρήσεις και μπορούν να προσλαμβάνουν προσωπικό σύμφωνα με τον Οργανισμό τους και χωρίς να υπόκεινται στον έλεγχο του ΑΣΕΠ ή άλλης κρατικής αρχής. Για το λόγο αυτό όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν σε αυτόν θα πρέπει να επισκέπτονται τακτικά το δικτυακό του τόπο, όπου δημοσιεύονται σχετικές προσκλήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved