ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αποδιοργανωμένο το ΑΣΕΠ, στη Βουλή ο πρόεδρος (16/10/07)


Αθήνα 16.10.2007, 22:34
Κάθε άλλο παρά εθιμοτυπική ήταν η σημερινή επίσκεψη του προέδρου του ΑΣΕΠ κ. Γιώργου Βέη στον νέο πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα.

Στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ είναι γνωστό ότι τους τελευταίους μήνες η Ανεξάρτητη Αρχή υπολειτουργεί εξαιτίας της αδικαιολόγητης καθυστέρησης της Διάσκεψης Προέδρων της Βουλής, ενός διακομματικού συλλογικού οργάνου που έχει αρμοδιότητα να επιλέγει με ομοφωνία ή με πλειοψηφία των 4/5 των μελών της τα μέλη των Ανεξαρτήτων Αρχών, να αποφασίσει για την τύχη τόσο του προέδρου όσο και δώδεκα συμβούλων του ΑΣΕΠ, των οποίων η θητεία έχει λήξει εδώ και ένα περίπου χρόνο. Η καθυστέρηση αυτή έχει δημιουργήσει ένα σωρό δυσλειτουργίες στο έργο της Αρχής και λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς σύμβουλοι και πρόεδρος εδώ και περίπου ένα χρόνο δεν γνωρίζουν αν θα είναι και την επαύριον στη θέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Proslipsis, ο κ. Βέης εξέφρασε στον πρόεδρο της Βουλής την αγωνία του για την διαμορφωθείσα κατάσταση και του ζήτησε να επισπεύσει τη σύγκλιση της Διάσκεψης και τη λήψη σχετικών αποφάσεων, αίτημα που αντιμετωπίσθηκε θετικά από τον κ. Σιούφα.

Σημειώνεται ότι είναι η πολλοστή φορά που η Διάσκεψη συγκαλείται... κατόπιν εορτής, προκαλώντας σοβαρές παρενέργειες στη λειτουργία του ΑΣΕΠ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved