ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Στελέχη του επιμορφωτές καλεί το Υπουργείο Υποδοµών, Μεταφορών και Δικτύων

 

Αθήνα 28.9.2011, 12:40

Το Υπουργείο Υποδοµών, Μεταφορών και Δικτύων απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα στελέχη του για συµµετοχή στην Εσωτερική Οµάδα Επιµορφωτών των Υπηρεσιών των τοµέων µεταφορών και επικοινωνιών, η οποία πρόκειται να συγκροτηθεί στο πλαίσιο της καθιέρωσης συστήµατος ανίχνευσης εκπαιδευτικών – επιµορφωτικών αναγκών στη δηµόσια διοίκηση.

Ειδικότερα, βάσει της αριθµ.  ΙΕΚΜ/ΤΜ.Α/Φ.1/15582 (Β΄1909) απόφασης του Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθµισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, «Ρύθµιση θεµάτων λειτουργίας Εσωτερικών Οµάδων Επιµορφωτών», η Εσωτερική Οµάδα Επιµορφωτών που θα συγκροτηθεί θα αποτελείται από τρία (3) έως πέντε (5) στελέχη, προερχόµενα από τις οργανικές µονάδες των τοµέων µεταφορών και επικοινωνιών του ΥΠ.Υ.ΜΕ. Ι.

Αντικείµενο εργασίας: Η εν λόγω Οµάδα, σε συνεργασία µε το Τµήµα Διοικητικής Οργάνωσης και Απλούστευσης Διαδικασιών της Δ/νσης Οργάνωσης και Πληροφορικής θα υποστηρίζει το έργο του Εθνικού Κέντρου Δηµόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης για την επιµόρφωση των στελεχών της δηµόσιας διοίκησης, κυρίως σε θέµατα που αφορούν στις νέες δηµόσιες πολιτικές, τις κανονιστικές ρυθµίσεις, τις διοικητικές µεταρρυθµίσεις και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Απαιτούµενα προσόντα: Τα µέλη της Εσωτερικής Οµάδας Επιµορφωτών πρέπει να διαθέτουν γνώσεις και εµπειρία στο σχεδιασµό και την υλοποίηση επιµορφωτικών προγραµµάτων ή και στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, γνώση ξένης γλώσσας και γνώση χρήσης νέων τεχνολογιών.

Η επιλογή των µελών της Εσωτερικής Οµάδας Επιµορφωτών θα γίνει από πενταµελή Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας είναι ο Γενικός Γραµµατέας του ΥΠΥ.ΜΕ. Ι., µέλη δε αυτής είναι δύο (2) στελέχη του Υπουργείου και δύο (2) του ΕΚΔΔΑ, που ορίστηκαν µε την αριθµ.  ΙΕΚΜ/ΤΜ.Α/Φ.1/15582, (Β΄1909) απόφαση του Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθµισης και Ηλεκτρονικής Διακυβένησης.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και βιογραφικό σηµείωµα, από το οποίο να προκύπτει ότι διαθέτουν τα απαιτούµενα προσόντα µε συνηµµένα τα σχετικά δικαιολογητικά. Η προθεσµία υποβολής αιτήσεων λήγει δέκα (10) ηµέρες µετά την ανάρτηση της παρούσης στην Διαύγεια: Υπουργείο Υποδοµών, Μεταφορών και Δικτύων Γενική Δ/νση Διοικητικής Υποστήριξης - Δ/νση Οργάνωσης και Πληροφορικής, Τµήµα Διοικητικής Οργάνωσης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, 10191 Παπάγου, Υπόψη κας Κατσαρού (e-mail: dop-tma@yme.gov.gr). Τηλ.: 210-650 8226, 210-6508262.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved