ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Έρχονται προκηρύξεις θέσεων προϊσταμένων Διευθύνσεων και συγκρότηση ΣΕΠ
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 1.6.2017, 09:47

Ενόψει της επικείμενης ολοκλήρωσης της διαδικασίας επιλογής και τοποθέτησης προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων στα Υπουργεία κατόπιν προκήρυξης του συνόλου των θέσεων των προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης με εγκύκλιό του καλεί τις αρμόδιες Διευθύνσεις Προσωπικού/Διοικητικού των Υπουργείων να προβούν στην προκήρυξη πλήρωσης θέσεων προϊσταμένων Διευθύνσεων ή αντίστοιχου ή ενδιάμεσου, μεταξύ Διεύθυνσης και Τμήματος, επιπέδου οργανικής μονάδας, όπως προβλέπουν οι διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 30 του ν. 4369/2016, όπως ισχύει, και σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Υ.Κ., ν. 3528/2007, όπως ισχύει).

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου 84 του Υ.Κ., όπως ισχύει, στις οργανικές μονάδες επιπέδου Διεύθυνσης λογίζεται και η Υποδιεύθυνση. Ως εκ τούτου, όπου στην παρούσα εγκύκλιο αναφέρεται ο όρος «επιπέδου Διεύθυνσης» νοούνται, σύμφωνα με τις προαναφερόμενες διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου του Υ.Κ., και τα αντίστοιχα ή ενδιάμεσα επίπεδα οργανικής μονάδας, συμπεριλαμβανομένης και της Υποδιεύθυνσης.

Παράλληλα, το υπουργείο τις καλεί τις Διευθύνσεις να προβούν στη σύσταση και συγκρότηση των Συμβουλίων Επιλογής Προϊσταμένων (Σ.Ε.Π.), αρμοδίων οργάνων επιλογής προϊσταμένων Διευθύνσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 86 του Υ.Κ., όπως ισχύει.

Στην εγκύκλιο παρατίθενται και υποδείγματα.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την εγκύκλιο.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Προκηρύξεις για πλήρωση θέσεων ευθύνης επιπέδου Διεύθυνσης των Υπουργείων 162018.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved