ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Ρύθμιση για αποσπάσεις υπαλλήλων στον ΟΟΣΑ

Proslipsis.gr | Αθήνα 30.10.2020, 09:16

Ρύθμιση για αποσπάσεις υπαλλήλων στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία (ΜΕΑ) στον ΟΟΣΑ περιέχεται στον πρόσφατο νόμο 4738|2020  (τεύχος Α' αρ 207|2020) «Ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας και άλλες διατάξεις».

Ειδικότερα στο άρθρο 307 με τίτλο «Ρύθμιση για τη στελέχωση της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στον ΟΟΣΑ», προβλέποντα τα ακόλουθα:

«Άρθρο 26Α
Αποσπάσεις υπαλλήλων στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία (Μ.Ε.Α.) στον Ο.Ο.Σ.Α.
1. Κατά την πρώτη εφαρμογή της υπαγωγής στο Υπουργείο Οικονομικών της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας (Μ.Ε.Α.)στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α.), μέχρι δύο (2) υπάλληλοι της περ. γ΄ της παρ. 1 του άρθρου 68 του π.δ. 147/2017 (Α΄ 192) μπορούν να αποσπώνται στη Μ.Ε.Α. Ο.Ο.Σ.Α., με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, έπειτα από πρόταση του Μονίμου Αντιπροσώπου, που προΐσταται της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας, για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους από την ανάληψη της υπηρεσίας, ή μέχρι την πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης με απόσπαση υπαλλήλου, μέσω πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του άρθρου 68 του π.δ. 147/2017. Οι αποσπώμενοι υπάλληλοι σύμφωνα με την παρούσα θα πρέπει να έχουν τα προσόντα και να πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στο άρθρο 68 του π.δ. 147/2017.
2. Οι υπάλληλοι που αποσπώνται σύμφωνα με την παρ. 1 δεν κωλύονται να αιτηθούν, σε οποιονδήποτε χρόνο, την εκ νέου απόσπασή τους μέσω της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του άρθρου 68 του π.δ. 147/2017 και έπειτα από την απόσπαση της παρ. 1. Ο χρόνος που διαρκεί η απόσπαση της παρ. 1 δεν λαμβάνεται σχετικά υπόψη και δεν προσμετράται για οποιαδήποτε έννομη συνέπεια αφορά τη διενέργεια της νέας απόσπασης ή την παράτασή της».
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved