ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Παρατείνονται οι συμβάσεις εργασίας του επικουρικού προσωπικού covid

Proslipsis.gr | Αθήνα 22.12.2022,14:46

Την παράταση των συμβάσεων εργασίας επικουρικού προσωπικού covid στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, καθώς και σε λοιπούς Προνοιακούς φορείς ως 31.05.2023, ανακοίνωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας χθες στη Βουλή.

Σύμφωνα με την υφυπουργό, η συγκεκριμένη ρύθμιση αποτελεί απόδειξη της κρατικής μέριμνας για την απρόσκοπτη και διαρκή παροχή ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας και προστασίας στα χρονίως πάσχοντα άτομα, τα άτομα με αναπηρίες, τους ηλικιωμένους, αλλά και τα ευάλωτα παιδιά.

Κατά το Υπουργείο, η ρύθμιση:  
- Ενισχύει την επιχειρησιακή κατάσταση των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας και λοιπών Προνοιακών Φορέων και εξασφαλίζει σε κατάλληλη χρονική διάρκεια την διαθεσιμότητα των αναγκαίων ανθρώπινων πόρων για την εκπλήρωση του σκοπού τους.
- Διασφαλίζει τη συνεχή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών στις ευάλωτες ομάδες πολιτών.
- Προστατεύει το δικαίωμα των ευάλωτων πολιτών για αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση.
- Εξυπηρετεί την ακεραιότητα του δημοσίου συστήματος υγείας αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας.
 
Αναρρωτήριο Πεντέλης
Η κ. Μιχαηλίδου αναφέρθηκε και στα κτηριακά προβλήματα του «Αναρρωτηρίου Πεντέλης» λέγοντας ότι ξεκινούν άμεσα  οι εργασίες επισκευής και ανακαίνισης, με σκοπό να αποκατασταθούν οι φθορές που έχει υποστεί το κτήριο  λόγω της παλαιότητάς του, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved