ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Παράταση για την κινητικότητα στον δημόσιο τομέα (εγκύκλιος)
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 17.02.2023, 19:12

Παρατείνεται μέχρι τις 5 Μαρτίου 2023 η προθεσμία υποβολής αιτημάτων κινητικότητας υπαλλήλων από φορείς του δημόσιου τομέα, στο πλαίσιο του Α' κύκλου κινητικότητας έτους 2023, που ξεκίνησε πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με νεότερη εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, οι φορείς καλούνται να ολοκληρώσουν άμεσα την αντιστοίχιση των θέσεων προσωπικού και των ειδικών περιγραμμάτων θέσεων εργασίας, όπως προβλέπεται από παλαιότερη εγκύκλιο (την ΔΙΔΔΑ/οικ.2354/13.2.23), ώστε να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στον Α’ Κύκλο κινητικότητας 2023, καθώς και στον Ετήσιο Προγραμματισμό Προσλήψεων 2024. Η παράταση αποδεικνύει ότι πολλοί φορείς δεν ολοκλήρωσαν τις παραπάνω ενέργειες.

Για το δεύτερο στάδιο ελέγχου θα ακολουθήσουν νεότερες οδηγίες.

Η διαδικασία υποβολής αιτημάτων πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της οικείας σχετικής ειδικής εφαρμογής, η οποία έχει ενταχθεί στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου (https://hr.apografi.gov.gr).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την εγκύκλιο.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Η Εγκύκλιος 17022023.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved