ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Κινητικότητα στο Δημόσιο Επιστροφή    
Αποσπάσεις στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 21.02.2024, 13:32

Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων απόσπασης προς ενδιαφερόμενους δημοσίους υπαλλήλους, μόνιμους ή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Στο πλαίσιο της οργανωτικής της αναδιάρθρωσης, η ΕΕΕΠ αναζητά στελέχη από το δημόσιο τομέα που προσδοκούν να σταδιοδρομήσουν σε αυτήν, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης που προσφέρει η Ανεξάρτητη Αρχή.

Όπως αναφέρει η Επιτροπή, εντός του πλαισίου του δημόσιου τομέα, οι οικονομικές προοπτικές και η δυναμική για εξέλιξη είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές. Επιπλέον, η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ότι ο κλάδος της αγοράς παιγνίων είναι εξαιρετικά δυναμικός, βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας, και παράλληλα, το εσωτερικό περιβάλλον της Ε.Ε.Ε.Π. εξελίσσεται με έναν ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο που αγκαλιάζει την πρωτοβουλία και την καινοτομία.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 20 Μαρτίου 2024.

Για πρόσθετες πληροφορίες και περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 211-1075112 ή να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: info@hgc.gov.gr.

* Επισυνάπτεται η πρόσκληση.


 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - H πρόσκληση για τις αποσπάσεις στην ΕΕΕΠ 21022024.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved