ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Σχέδια από κλαδικούς φορείς ζητεί η "Επαγγελματική Κατάρτιση" Α.Ε.
 

 

Αθήνα 3.2.2011, 17:32

Η "Επαγγελματική Κατάρτιση" Α.Ε. καλεί τους κλαδικούς συλλογικούς φορείς να συντάξουν και να υποβάλλουν Σχέδια ∆ιαρθρωτικής Προσαρµογής σε επίπεδο νοµού, τα οποία θα εξειδικεύονται σε προτάσεις για το σύνολο των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων (1 - 49 ατόµων), που θα εκδηλώσουν ταυτόχρονα ενδιαφέρον να συµµετάσχουν στην σχετική πρόσκληση Β' που εξέδωσε η Εταιρεία.

Τα Σχέδια πρέπει να περιλαµβάνουν συγκεκριµένες δράσεις που να συνδέονται µε προκαθορισµένες κατευθύνσεις και προγραµµατισµένες αλλαγές στην οργάνωση των επιχειρήσεων, µε ιδιαίτερη έµφαση σε τοµείς όπως:
- Η βελτιστοποίηση της χρήσης πόρων, που αφορά στην εισαγωγή στις επιχειρήσεις µεθόδων διοίκησης που συµβάλλουν στην εξοικονόµηση πόρων (π.χ πρώτων υλών, ενέργειας, τεχνολογικού εξοπλισµού, ανθρώπινου δυναµικού).
- Η βελτίωση της περιβαλλοντικής διαχείρισης, που σχετίζεται µε την υιοθέτηση µεθόδων εργασίας και διοίκησης µε σεβασµό στο περιβάλλον (π.χ διασφάλιση ποιότητας προϊόντων υπηρεσιών και διαδικασιών, υγιεινή και ασφάλεια, διαχείριση κινδύνων, διαχείριση αποβλήτων, νοµοθεσία).
- Η ενίσχυση της εξωστρέφειας που περιλαµβάνει τη προσπάθεια στήριξης των επιχειρήσεων για ανάπτυξη εξαγωγικής δραστηριότητας (π.χ τεχνικές εξαγωγών, εξαγωγικό µάρκετινγκ, προδιαγραφές σήµανσης προϊόντων), και
- Η ανάπτυξη µοντέλων και πρακτικών κατάλληλης προετοιµασίας του προσωπικού κάθε βαθµίδας και κατηγορίας (εργαζοµένων και επιχειρηµατιών) για την προστασία των επιχειρήσεων και των απειλούµενων θέσεων εργασίας και για την εξασφάλιση θέσεων εργασίας συγκεκριµένων οµάδων εργαζοµένων.

Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ειδική περιοχή του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕ∆ http://ait.oaed.gr. Αναλυτικά έντυπα σχετικά µε την αίτηση παρέχονται στον διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας http://www.ep-katartisi.gr και του ΟΑΕ∆ http://ait.oaed.gr. Οδηγίες για την συµπλήρωση της αίτησης και πληροφορίες σχετικά µε θέµατα που αφορούν στο πρόγραµµα δίνονται τηλεφωνικά (helpdesk) τις εργάσιµες µέρες και ώρες 10:00-15:00 στο τηλέφωνο 210-6245350 (πέντε γραµµές). Επίσης, µπορούν να αποστέλλονται ερωτήµατα εγγράφως στο helpdesk@ep-katartisi.gr.

* Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε την πρόσκληση και τον οδηγό εφαρμογής.

 

 2 αρχεία διαθέσιμα για download 
Ο οδηγός εφαρμογής (αρχείο pdf 1,80 mb)
Η πρόσκληση (αρχείο pdf 890 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved